Close

Onze werking

voldoening

Meer voldoening

Heb jij je al eens afgevraagd waarom je de dingen doet die je doet? Sta je weleens stil bij alle ruis in je leven, de ruis die je ervan weerhoudt om het leven te leiden dat jij wilt? Wat geeft jou voldoening? Ontdekken wat diep vanbinnen echt belangrijk is en daar effectief naar handelen is geen sinecure. Integendeel. Daar is aandacht voor nodig. Jouw aandacht.

In Huis Nachtegaal ga ik – aandachtig – met jou op weg en gaan we de richting uit die je echt uit wil gaan! Zo ontdek je wat er voor jou écht toe doet en ervaar je veel meer voldoening en tevredenheid.

vitaliteit

Meer veerkracht

Het leven kan je met momenten behoorlijk uitdagen.Je raakt verzeild in een moeilijke stressvolle situatie en gaat door een periode die gepaard gaat met veel verdriet , onmacht en ongemak. 

Een veeleisende job en drukke agenda op en naast de werkvloer zorgen ook voor de nodige spanning. Je veerkracht, of vermogen om om te gaan met grote en kleine uitdagingen en tegenslagen, neemt af. Daardoor laat je je steeds sneller uit je lood slaan en kom je in een vicieuze cirkel terecht van onrust, angst, piekeren én nog meer stress.

Bij Huis Nachtegaal reik ik je graag de vaardigheden aan om om te gaan met moeilijke stressvolle situaties  in je leven. Zodat je weer stevig in je schoenen kan gaan staan én blijft staan. Zodat je leven terug leefbaar wordt, en je mentale veerkracht groter. 

veerkracht

Meer vitaliteit

Vitaliteit vinden  in je leven is een must om alles wat op je pad komt aan te kunnen. Vitaliteit, is kortom, van vitaal belang voor je levenskracht en -energie. Het houdt je in balans. Dagelijkse beslommeringen en negatieve situaties kunnen je energie helemaal opslorpen. Waardoor je ook de verbinding met jezelf verliest. 

Door stil te staan bij wat je hoofd en lichaam fit maakt en houdt en de energielekken op je pad te herkennen, verruimen we je blik en gaat er een wereld van mogelijkheden voor je open. Mogelijkheden die jou kracht geven.